Nyttig frukost

Att få en bra start på dagen är något som är väldigt viktigt, vilket är enkelt att få genom att äta en bra frukost, som gör att man står sig till lunchen. Av den anledningen kommer här några bra tips på frukostar som är både goda och nyttiga.Gröt

Gröt

Gröt, kanske framför allt havregrynsgröt, är en riktig klassiker när det kommer till frukost och som dessutom är både nyttig och billig. Om man tycker att gröten blir lite torftig bara som den är kan ett bra tips vara att toppa med lite frukter, nötter eller kanel.

Müsli

Müsli är också exempel på frukost som är bra och nyttig. Se bara till så det är en müsli som inte innehåller alltför mycket socker. Vill man kan man givetvis göra sin egen müsli, som i princip kan innehålla lite vad som helst.

Smoothie

Ett annat bra alternativ på frukost är någon form av smoothie. Det som är bra med smoothie är att det är ett lätt sätt att få i sig mycket näringsämnen. Ett bra alternativ vad gäller smoothie är att blanda havregryn med en banan, lite mjölk och sedan mixa, blir jättegott.